Rabobank trotse sponsor van loopevenementen in de regio

17 maart 2020Nieuws

Dokkum, 10 maart 2020

Rabobank Drachten Noordoost Friesland verbindt zich de komende jaren als sponsor aan zowel de Dokkumer Bonifatiusloop als de Amelander Adventurerun en Tussen Slik en Zand.

De Rabobank is trotse sponsor van een aantal grote loopevenementen in de regio. Directievoorzitter van Rabobank Drachten Noordoost Friesland Durk Mous, Casper van de Kamp van Sporteiland en Rogier Peters van Dokkum Bonifatiusloop zetten op maandag 9 maart hun handtekening onder de sponsorcontracten. De samenwerking tussen de Rabobank en genoemde partijen illustreert het coöperatieve en maatschappelijke karakter van de Rabobank. De Rabobank is betrokken bij en verbonden met de lokale leefomgeving met als doel samen te werken aan een dynamische woon- en werkomgeving en versterking van de regio als geheel.

Loopevenementen in april, oktober en december

Rabobank Drachten Noordoost Friesland is trotse sponsor van de grote loopevenementen die Sporteiland en Dokkum Bonifatiusloop organiseren in de regio. Op 4 april 2020 is de 19de editie van de Bonifatiusloop. De wandeltocht kent op deze dag vier afstanden: 5 km, 10 km, 25 km en 35 km. De hardlopers kunnen bij de Bonifatiusloop kiezen uit drie afstanden: 5 km, 10 km en de halve marathon (21,1 km). Op 24 oktober 2020 is de 10e editie van de Amelander wandeltocht tussen Slik en Zand met afstanden van 11, 18 en 25 kilometer. Daarnaast is er bij de jubileumeditie in 2020 een speciale afstand Om de vuurtoren van 35 kilometer. Op 12 december staat de Ameland Adventurerun gepland met afstanden van 5, 10 en 21 kilometer en 1 of 2 kilometer voor kinderen.

Kijk voor meer informatie over bovengenoemde evenementen op:

Over dit persbericht

Dit persbericht is tot stand gekomen in samenwerking met Rabobank Drachten Noordoost Friesland en de Bonifatiusloop organisatie.

Tussen Slik en Zand wordt georganiseerd door Sporteiland – de partner in sportbeleving. Naast de Tussen Slik en Zand organiseert Sporteiland de Cross Duathlon Ameland (offroad run-bike-run), XTERRA Netherlands (crosstriathlon), MTB Ameland (mountainbike evenement) en de Ameland Adventurerun.

Voor aanvullende informatie over organisatie, persberichten, accreditatie, vervoer en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Casper van de Kamp.

Sporteiland
Casper van de Kamp
info@sporteiland.com
http://sporteiland.com/

SPONSORS & PARTNERS

Schrijf u in voor de Tussen Slik en Zand nieuwsbrief