16 februari 2020Nieuws

Sporteiland ondersteunt tijdens de 10e editie van Tussen Slik en Zand de Stichting ALS Nederland op initiatief van Ameland in actie voor ALS. Doneer nu en vecht mee tegen deze genadeloze ziekte. Bij de aanmelding voor de wandeltocht op 24 oktober kunt u via het inschrijfformulier aangeven hoeveel geld u wilt doneren. Hiermee steunt u wetenschappelijk onderzoek naar oorzaken en behandeling van de ziekte ALS, PSMA en PLS.

Amelandse Eeke Maters-Kapenga is getroffen door de ziekte ALS. Een groep Amelanders heeft samen met Eeke het initiatief genomen om de nare ziekte ALS nog meer onder de aandacht te brengen en geld op te halen voor de Stichting ALS Nederland.

Afgelopen november was De Berenloop op Terschelling, de eerste plek waar Ameland voor ALS zichtbaar was. Daar was een reünie, van lopers en supporters van Ameland die door de jaren heen met elkaar deze halve of hele marathon hebben gelopen. Eeke, jarenlang supporter op Terschelling, was tijdens deze reünie het middelpunt van een mooi (sport) weekeinde.

Velp 4 december 2020
Alle donaties van de deelnemers die zich hadden ingeschreven voor Tussen Slik en Zand 2020 hebben uiteindelijk in een totaalbedrag van € 1000,00 geresulteerd. Hartelijk dank aan alle gulle gevers. Door de afgelasting hebben een aantal wandelaars zelfs hun totale inschrijfgeld achteraf nog gedoneerd aan ALS.
Het totaalbedrag is afgelopen vrijdag overgemaakt naar Stichting ALS Nederland – Ameland in actie voor ALS/Eke Maters

Wil je alsnog geld doneren? Ga naar https://www.als.nl/doneren.

Hartelijk dank voor uw donatie.

SPONSORS & PARTNERS

Schrijf u in voor de Tussen Slik en Zand nieuwsbrief