5 april 2018Nieuws

Ook tijdens de 8e editie van Tussen Slik en Zand hebben we weer een prachtig deelnemersgeschenk beschikbaar voor alle wandelaars. Met dank aan ROBIJNS de “Branding Company”.

Op 20 oktober 2018 ontvangen alle wandelaars tijdens Tussen Slik en Zand de handig verpakte dagrugzak van RUBYTEC als mooi deelnemersgeschenk.

RUBYTEC COCOON DAYPACK

De Cocoon is een complete dagrugzak gemaakt van ultralicht, scheurbestendig materiaal die zeer klein is op te vouwen en in elke broekzak past. Uitgevouwen transformeert hij tot een zeer duurzame rugzak met een volume van 20 liter. U kunt hem gebruiken als extra rugzak op reis of als boodschappentas, in plaats van vervuilende plastic zakken. De Cocoon heeft één compartiment en een ritssluiting voorzien van twee ritsrunners, waardoor hij gemakkelijk te hanteren is.

Kijk op de website van ROBIJNS voor alle informatie over dit product.

OVER RUBYTEC

Rubytec® is een Europees merk voor smart solutions in de buiten-, kampeer-, sport- en reismarkt. Sinds 1996 produceert en levert Rubytec® kwaliteitsaccessoires in vijf verschillende categorieën: EAT & DRINKPERSONAL GEARSMART GEARSMART ENERGY en WINTER GEAR.

Het productassortiment bestaat uit opladers, opladers op zonne-energie, zaklampen op zonne-energie, USB-lampen, vacuümflessen, geïsoleerde drinkbekers, handwarmers, sneeuw- en ijsgrips, insectenvangers, mobiele haken, glowsticks, mini-scheerapparaten, reis- en sporthanddoeken, opvouwbare rugzakken, cleverbags, survivalarmbanden en nog veel meer. De producten van Rubytec® maken iedere reis of activiteit comfortabeler.

SPONSORS & PARTNERS

Schrijf u in voor de Tussen Slik en Zand nieuwsbrief