8 oktober 2022Nieuws

Wandel voor de Wadden

Doe jij op 22 oktober mee aan het wandelevenement Tussen Slik en Zand op Ameland?
Zet je wandelprestatie in voor het goede doel! Laat je sponsoren en lever met elke stap een bijdrage aan het behoud en de bescherming van Werelderfgoed Waddenzee.

Zo werkt het:

  • Maak op het actieplatform voordewadden.nl voor jezelf of als team een actie aan. Klik hiervoor op de button ‘Start actie’ en kies als thema voor ‘Tussen slik en zand’.
  • Activeer jouw actie met het overmaken van een startbedrag. Tip: Als je lid bent van de Waddenvereniging, krijg je vijf euro korting op je inschrijfgeld voor het evenement. Zet dit bedrag in als startpunt voor jouw actie. Daarmee komt jouw korting direct ten goede aan het wad.
  • Deel jouw actie met je eigen netwerk en op social media
  • Houd tijdens jouw wandeling je sponsors op de hoogte van je vordering door je actie te koppelen aan de Strava app
  • Deel na afloop met je netwerk welk totaalbedrag voor de Wadden je bij elkaar gewandeld hebt

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van je actie? Elles Zondervan (medewerker bij de Waddenvereniging) helpt je graag verder. Stuur haar een mail met je vraag!

Over de Waddenvereniging
De Waddenvereniging is dé landelijke organisatie die opkomt voor de belangen van het wad. Samen met zo’n 35.000 wadliefhebbers zetten we ons in voor de rust, ruimte en ruige natuur van dit bijzondere Werelderfgoed. De Waddenvereniging is al jarenlang partner van het evenement Tussen Slik en Zand, waarbij er veel aandacht is voor Werelderfgoed Waddenzee. Ben je lid of overweeg je dat te worden? Geef het aan bij je inschrijving van het evenement en je ontvangt direct 5 euro korting op het inschrijfgeld. Weten wat we met jouw bijdrage doen? Ga naar: www.waddenvereniging.nl

SPONSORS & PARTNERS

Schrijf u in voor de Tussen Slik en Zand nieuwsbrief