11 oktober 2019Nieuws

Het is weer gezellig toeven tijdens en na de wandeltocht in het centrum van Nes. In samenwerking met een aantal horecabedrijven en Gerald Janse van Adevents/ Gitareon is er weer een gevarieerd muzikaal programma in de straten op en om de start- en finishlocatie van Tussen Slik en Zand.

Gerald heeft weer een select gezelschap van straatmuzikanten meegenomen naar Ameland die op 19 oktober 2019 tussen 12:00 en 17:00 uur zullen zorgen voor een gevarieerd programma op de verschillende locaties in het centrum van Nes.

Muzikanten

Bekijk de introductie van de muzikanten.

By Accident

De naam zegt eigenlijk al genoeg, want ze zijn per ongeluk bij elkaar gekomen! By Accident is een akoestisch trio die van romantische ballads naar snoeiharde rock kunnen gaan en van popmuziek naar country, en dit allemaal met 1 gitaar!

Koffer!

Koffer! neemt je mee op een muzikale reis. Van Tennessee Whisky, op een akoestisch happy feestje zie je dat Tainted Love kan Rock ‘n’ Rollen. Zij zijn Koffer! en pakken jou in.

Leonie en Unplugged

Unplugged: een duo bestaande uit 2 jonge muzikanten die passie hebben voor de “oude” muziek. Zij spelen voornamelijk blues, folk en bluesrock en worden dit jaar bijgestaan door een gastzangeres: Leonie Oldenburger.

Local Motive Bread

Local Motive Bread is een formatie bestaande uit 3 muzikanten van verschillende roots. Door jarenlange vriendschap gevormd en speciaal voor Ameland opgezet. Oude popsongs maar ook country, rock en blues komen voorbij! Meerstemmige zangpartijen en mooie solopartijen op gitaar met een dosis ervaring worden er gepresenteerd!

Luister-unplugged

Luister-unplugged speelt akoestische covers van bekende rock- pop- en luisterliedjes. Het drietal komt naar Ameland met een koffer vol liedjes. Het merendeel hiervan komt uit de tijd dat ze zelf nog muziek van radio en elpee op een cassettebandje opnamen.

Makeshift

Makeshift is een country/ folk band. Ze spelen met verschillende instrumenten, van banjo tot mondharmonica. Luisteren naar hun muziek is gewoon genieten voor jong en oud.

Lokaties

De lokaties in Nes zijn:

Wij kunnen deze bedrijven ook van harte aanbevelen voor lunch en/of diner tijdens uw verblijf op Ameland.

SPONSORS & PARTNERS

Schrijf u in voor de Tussen Slik en Zand nieuwsbrief