16 april 2019Nieuws

Ook tijdens de 9e editie van Tussen Slik en Zand hebben we weer een prachtig deelnemersgeschenk beschikbaar voor alle wandelaars. Met dank aan ROBIJNS, de “Branding Company”.

Op 19 oktober 2019 ontvangen alle wandelaars tijdens Tussen Slik en Zand de CamelBak Eddy+ speciaal met de hand bedrukt met het Tussen Slik en Zand logo.

 

Over CamelBak

“CamelBak is marktleider van moderne én hygiënische drinksystemen.”

CamelBak® is een Amerikaanse fabrikant bekend van waterdrinksystemen in rugzakken en herbruikbare waterflessen. De bekendste waterfles is de Eddy®-bottle, het origineel op dit gebied. Deze is met een rietje en een drinktuit uitgerust waardoor waterdrinken gedurende de gehele dag op elke plek een gezonde gewoonte kan worden voor iedereen Doordat de Eddy®-bottle niet lekt – ook niet als de fles omvalt – is deze drinkfles ook zeer geschikt voor gebruik op de werkplek, zelfs bij uw computer of laptop.

Door met grote regelmaat water te drinken blijft de waterhuishouding van uw lichaam op peil met alle voordelen van dien. Vanaf 2019 is er de Eddy+ de opvolger van de normale Eddy. Deze versie geeft 25% meer water per slok door de nieuwe constructie. De herbruikbare CamelBak®-drinkflessen (Eddy+, Eddy Kids, Chute Mag, Chute, Podium) zijn de perfecte manier om altijd en overal water bij de hand te hebben zonder steeds plastic waterflessen te moeten kopen en daarna weg te moeten gooien, een bijdrage aan een beter milieu.

Naast flessen bestaat de collectie van CamelBak uit diverse rugzakken met geïntegreerd drinksysteem (reservoir) en runningvesten voor heren en dames.

SPONSORS & PARTNERS

Schrijf u in voor de Tussen Slik en Zand nieuwsbrief