8 oktober 2018Nieuws

Wil jij je voeten en onderbenen laten scannen door de meest nauwkeurige 3D voetscanner ter wereld? Ga dan tijdens Tussen Slik&Zand langs bij Kienstra Schoenen&Outdoor.

Hoe handig zou het zijn als je met een 3D scan een uitgebreide en uiterst nauwkeurige 360 graden scan van je voeten en onderbenen kunt maken? Met de Feetbox 3D Scanner van Sidas kan dit! Deze gloednieuwe voetscanner is de meest nauwkeurige ter wereld en is ontwikkeld in samenwerking met Corpus.e. Dit Duitse bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van scanapparatuur en heeft ruim 20 jaar ervaring en data op dit gebied. Wat deze scanner precies doet? Je leest het hieronder.

Bij de Feetbox 3D scanner maakt een 360 graden camera een 3D model van je voeten en onderbenen. Op basis van dit model wordt er een uitgebreide analyse gemaakt. Niet alleen worden de lengte en breedte van je voet en het soort voetboog gemeten, maar ook de druk- en aandachtspunten van je voeten. Aan de hand van deze analyse geeft de scanner je advies voor schoenen, inlegzolen en sokken die het beste bij jouw voeten passen. Je kunt zelfs een schoen, inlegzool of sok digitaal ‘aantrekken’, om zo direct het effect te zien.

Hoe werkt de Feetbox 3D Scanner?

Om gebruik te maken van de scanner, trek je eerst een paar speciale sokken aan. In slechts 20 seconden worden beide voeten en onderbenen tegelijk gescand. Daarna volgt de uitgebreide analyse en kun je de producten die worden aanbevolen eventueel virtueel proberen.

 

SPONSORS & PARTNERS

Schrijf u in voor de Tussen Slik en Zand nieuwsbrief