20 april 2018Nieuws

Het thema van Tussen Slik en Zand 2018 is ‘Eiland van Hidde Dirks Kat’. Ameland staat in het kader van Culturele Hoofdstad Jaar in teken van het 200 jarig bestaan van het dagboek van walvisvaarder Hidde Dirks Kat.

Tijdens Tussen Slik en Zand 2018 zal vanuit het bijzondere verhaal over de belevenissen van Hidde Dirks Kat en zijn lotgenoten en alle raakvlakken die dit verhaal in zich heeft de routes en de informatie over de natuur- en cultuurwaarden op de routes worden vormgegeven.

Ook het avondprogramma op 19 oktober zal in het teken staan van de barre tocht van Hidde Dirks Kat. 

Met HDKat Jaar heeft Ameland haar eigen invulling van het Culturele Hoofdstadjaar 2018. In 2018 staat daarmee alles op Ameland in het teken van Hidde Dirks Kat. Kijk voor meer informatie en het volledige programma met alle evenementen, activiteiten, exposities en festivals op de website Eilandvan.nl

SPONSORS & PARTNERS

Schrijf u in voor de Tussen Slik en Zand nieuwsbrief