1 februari 2018Nieuws

CamelBak is ook in 2018 naamsponsor van Tussen Slik en Zand. De organisatie is erg blij met deze sympathieke partner voor het evenement.

Op de wandelexpo op het Kerkplein zal Camelback op 20 oktober met een verkoop- en demonstratiestand aanwezig zijn tijdens Tussen Slik en Zand 2018.

CamelBak is een Amerikaanse fabrikant bekend van de waterdrink-systemen in rugzakken en herbruikbare waterflessen. Elke Camelbak rugzak draagt zeer comfortabel en is voorzien van een waterzak waaruit tijdens het wandelen of fietsen via de slang met bite valve handsfree gedronken kan worden. Dus zonder uw activiteit te onderbreken.

De bekendste waterfles is de Eddy-bottle, het origineel op dit gebied. Deze is met een rietje en een drinktuit  uitgerust waardoor water drinken gedurende de gehele dag op elke plek een gezonde gewoonte kan worden voor iedereen. Doordat de Eddy-bottle niet lekt – ook niet als de fles omvalt –  is deze drinkfles ook zeer geschikt voor gebruik op de werkplek, zelfs bij uw computer of laptop. Door met grote regelmaat water te drinken blijft de waterhuishouding van uw lichaam op peil met alle voordelen van dien.

Wie niet uit een rietje wil drinken heeft aan de CamelBak Chute een goede drinkfles. De Chute heeft een ergonomische high-flow opening. De lekvrije, geborgde dop gaat in een halve draai open en is eenvoudig in het draagopening van de dop  vast te klikken om ongestoord te kunnen drinken.

Tevens zijn er van Camelbak diverse knijpbidons verkrijgbaar met een zelfsluitend ventiel in de dop zodat de fles niet leegloopt gedurende een activiteit.

De herbruikbare CamelBak-drinkflessen zijn de perfecte manier om altijd en overal water bij de hand te hebben zonder steeds plastic waterflessen te moeten kopen en daarna weg te moeten gooien, een bijdrage aan een beter milieu.

Waarom CamelBak-flessen?

  • zijn dé originele, lekvrije drinkflessen,
  • hebben een zelfsluitende drinktuit,
  • zijn 100% lekvrij, dus ook veilig bij uw laptop of op uw bureau,
  • hebben een ingebouwd bite&straw-systeem,
  • zijn BPA-vrij  / zonder weekmakers,
  • geven geen smaak af,
  • zijn makkelijk schoon te maken.

SPONSORS & PARTNERS

Schrijf u in voor de Tussen Slik en Zand nieuwsbrief