Annulering deelname 2020

Geef uw keuze aan met betrekking tot de afgelasting van Tussen Slik en Zand 2020.
U kunt uw aanmelding verplaatsen naar de volgende editie in 2021 of u kunt kiezen voor terugbetaling van het inschrijfgeld minus € 5,00 administratie en bankkosten.

De organisatie, Sporteiland, krijgt in korte tijd te maken met de tweede afgelasting van een evenement en een van een derde evenement is doorgang zeer twijfelachtig met de huidige maatregelen. Voor Tussen Slik en Zand heeft Sporteiland al veel kosten gemaakt. Onder anderen door de aanschaf van 2020 materialen voor deelnemers; enveloppen, flyers, routekaarten, polsbandjes, herinneringspin en het Tussen Slik en Zand geschenk (Buff).

Tussen Slik en Zand helpen in deze moeilijke tijd?

Vink ‘Ja, ik ondersteun Tussen Slik en Zand’ aan en u krijgt het deelnemerspakket 2020 (Buff/ Routekaart/ Polsbandje/ Herinneringspin) à € 7,50 thuisgestuurd in de week van 15-22 november.

  • Voor mensen met keuze 2 wordt de bijdrage van € 7,50 verrekend met het terug te betalen bedrag.
  • We verzoeken mensen met keuze 1 om de bijdrage van € 7,50 voor 15 november over te maken op NL65RABO0312490690 t.n.v. Sporteiland ovv deelnamepakket TS&Z 2020 + naam.
  • Wandelaars die toch op 24 oktober op Ameland zijn en dan over het pakket willen beschikken kunnen een email sturen naar info@tussenslikenzand.nl. We zorgen dan dat het deelnamepakket op de 24 oktober klaar ligt op Ameland bij Kienstra Schoenen en Outdoor in Nes.
  • Alle inschrijvingen met een actiecode via partner of sponsor worden geannuleerd.
  • Het geld dat is gedoneerd voor ALS wordt overgemaakt naar de Stichting ALS.
  • De keuze dient voor 15 november 2020 bekend gemaakt te worden bij de organisatie via onderstaande formulier. Bij geen reactie wordt de inschrijving automatisch verplaatst naar 2021.
  • In 2021 is de volgende editie van Tussen Slik en Zand op zaterdag 23 oktober
* Verplichte velden

Ondersteun Tussen Slik en Zand

2 + 3 =